segíthetnek, hogy gyorsabban gyógyulhasson

2024.02.07. 14:55

Ön is tehet a súlyos beteg felgyői lányért, Anasztáziáért

Delmagyar.hu

Forrás: https://www.facebook.com/tegyunkleukemia

A 14 éves kunsági nagylánynál tavaly decemberben Hodgkin Lymphoma-t diagnosztizáltak. Jelenleg már kemoterápiás kezelései zajlanak Szegeden. “Hirtelen csapásként ért, hogy ilyen betegséggel állunk szemben, főleg, hogy karácsonykor be is kellett feküdnie!”-írja hozzánk írt levelében az édesanya. 

December 22-én hívta orvosuk a családot, hogy rosszindulatú daganatokkal van tele Anasztázia mellkasa. Szövetmintát vettek, s meglett a diagnózis. 

Szörnyű karácsonya volt a családnak, “sajnos közölni kellett a 14 éves kislányommal, esély van rá, bele is halhat”- folytatta levelében az anyuka. 

Az édesapa 12 órás munkarendben a rendőrségen dolgozik, derül ki ez is a család kérelméből, illetve az is, hogy Sztázinak van egy 5 éves autista öccse. 
Mikor telefonon beszéltünk az édesanyával, épp a testvérrel volt otthon. Alap esetben ő is az otthonuktól 65 km-re lévő  klinikán van Anasztáziával, s az apuka munka mellett otthon a kis öcsivel, de nyilván ő is igényli édesanyja jelenlétét. 

Sürgős szüksége lenne Anasztáziának egy új szemüvegre, laptop-ra, mivel tanulmányait most jó ideig csakis online folytathatja, s se laptop-ja, sem pedig számítógépe nincs a nagylánynak. Ha ön is segíteni szeretne akkor a Facebook oldalon keresztül, a lenti linken veheti fel a kapcsolatot az alapítványal.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában