Csongrád-Csanád vármegye

2024.02.19. 11:00

Testnevelőket és iskolákat díjazott a tankerület

Darók József

Forrás: Csongrád Megyei Diáksport Egyesület / Facebook

Fotó: Ivanyi_Aurel

Testnevelőket és iskolákat díjazott a Csongrád Megyei Diáksport Egyesület. Csongrád és körzete testnevelői díjban részesült Gyovainé Kósa Erika, a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola testnevelője.

Szentes körzet testnevelői díjban részesült Dósai-Molnár Szilvia, a Kiss Bálint Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde testnevelője.

A legaktívabb általános iskola kategóriában a Szegvári Forray Máté Általános Iskola is kapott elismerést.

A legaktívabb középiskola kategóriában a Diana Fegyvertechnikai Technikum Kollégium munkáját is elismerték.

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ díjazott pedagógusai:

Pólyáné Téli Éva, a Szegvári Forray Máté Általános Iskolából, Torma Imre, a Csongrád és Térsége Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából, Utasi Gábor, a Németh László Gimnáziumból Borbás Edit, a Szentesi Koszta József Általános Iskolából, Huszák Béla, a Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégiumból, Szöginé Kotormán Zsuzsanna, a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolából, Csordás Cintia,  a Szentesi Deák Ferenc Általános Iskolából, Ivanovné Tóth Ágnes, a Mindszenti Általános Iskolából, Moravszki Gábor, a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából, Józsa-Szerdahelyi Anett Zita, a Szentesi Koszta József Általános Iskolából és Szaszkó Norbert a Horváth Mihály Gimnáziumból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában