Helyi közélet

2024.03.08. 10:49

Több mint ezer szál virágot osztott szét Fülöp László - GALÉRIA

Több helyszínén is köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából a Fidesz és a KDNP szegedi polgármesterjelöltje. Fülöp László összesen csaknem 1500 szál tulipánt osztott szét a városban, és nem csak virágokat adott, hanem el is beszélgetett az emberekkel.

Suki Zoltán

A Mars téren is szívesen fogadták a tulipánokat. Fotó: Török János

Az esős idő ellenére már pénteken reggel sokan voltak a szegedi Mars téri piacon, ami az első állomása volt a Fidesz és a KDNP szegedi polgármesterjelöltjének nőnapi körútján. Vagyis tulajdonképpen nem is az első.

A polgármesterjelölt a napját a párja, Klára felköszöntésével kezdte, majd az édesanyjához és az anyósához is ellátogatott egy-egy csokorral. A nap végén pedig a húgát és az unokahúgát látogatta meg.

Az egész férfitársadalomnak fontos, hogy a nőket ünnepeljük, akik természetesen nekem, és remélem minden férfitársamnak minden nap ugyanolyan fontosak 

– fogalmazott Fülöp László.

A családlátogatások között azonban még Szeged tíz pontján is osztottak virágokat. Többek között a tarjáni Víztorony téren, és a Nagy posta előtt, a Széchenyi téren is felköszöntötték a lányokat és az asszonyokat, akiknek összesen több mint ezer tulipánt vásároltak. 

A Mars téren nem győzték egymás után osztogatni a tulipánokat, a hölgyek már messziről is mosolyogva fogadták a polgármesterjelöltet és munkatársait.

Egyikük lapunknak elmondta, hogy ő egyedül maradt itt Szegeden, a rokonai távolabb, a Dunántúlon élnek, és éppen ezért is örült nagyon annak a szál virágnak, amit kapott.

Fülöp Lászlóval egyébként többen szóba is elegyedtek, és természetesen szóba került az önkormányzati választás is.

A polgármesterjelölt többektől is biztatást kapott és ez biztosan nem csak a virágoknak volt köszönhető, amiből az első adag alig húsz perc alatt elfogyott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában