Helyi közélet

2024.04.08. 18:02

A Fidesz-KDNP újabb két jelöltet mutatott be Vásárhelyen: Markó Csabát és Ozgyin Balázst

Ismét bemutatott két jelöltet Hódmezővásárhelyen a Fidesz-KDNP. Markó Csaba a kertvárosi és belvárosi körzetben, Ozgyin Balázs a Béke- és a Kincses telepen indul a képviselői posztért a június 9-i helyhatósági választáson.

Kovács Erika

Markó Csaba balról és Ozgyin Balázs Jobbról.

Markó Csaba jogász, a feleségével és másfél éves kisfiával él Hódmezővásárhelyen.  – Azért indulok képviselőjelöltként a választáson a kertvárosi és belvárosi körzetben, mert az itt élők többet érdemelnek. Sokunkkal együtt szeretném, ha egy élhető és békés várost hagynánk az utódainkra, hogy minden vásárhelyinek büszke otthona legyen. Nagyobb odafigyeléssel és több munkával ez elérhető – közölte. 

Ozgyin Balázs a Béke-telepen él gyerekkora óta. Öt gyermek édesapja, mezőgazdász, vállalkozó, aktív vízilabdázó. – Azért indulok képviselőjelöltként a Béke-telepen és Kincses-telepen, mert segíteni szeretnék az itt élőkön. Az a célom, hogy az egész város új lendületet vegyen és az érdemi fejlődés útjára lépjen – fogalmazott a képviselő-jelölt. 

A Fidesz képviselőjelöltjei közül a teljes csapatból most már nyolc név ismert: Benkő Zsolt, Nagy Gyöngyi, Szeibel Máté, Nagy Enikő Diána, Szabó Ákos, Rácz Viktor, Markó Csaba és Ozgyin Balázs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában