A meglévő szakadékokat áthidalná, helyreállítaná a kórházzal az építő párbeszédet

2024.04.10. 14:06

Balog Norbert a Mi Hazánk vásárhelyi polgármester-jelöltje

A Mi Hazánk Mozgalom színeiben Balog Norbert indul Hódmezővásárhelyen a polgármester-választáson.

Kovács Erika

Balog Norbert is ringbe száll a polgármesteri címért Hódmezővásárhelyen. Fotó: Mi Hazánk Mozgalom

Balog Norbert 1977-ben született Hódmezővásárhelyen. A Gregus Máté Mezőgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, majd technikusi oklevelet szerzett. Első diplomáját a SZTE Mezőgazdasági Karán szerezte, majd a Kaposvári Agrártudományi Egyetemen folytatta tanulmányait. Az Agrárgazdasági Kutató Intézetnek dolgozott több, mint 17 évig. Így ismerte meg a térség, a gazdálkodók gondjait, sikereit is. Másodállásban vállalkozó volt, amivel már nem csak a mezőgazdaságra látott rá, hanem megismerte a kereskedelem és a textilipar nehézségeit. Jelenleg bio-öko őstermelő is, amellett, hogy főállásban segíti a Mi Hazánk frakció munkáját az országgyűlésben.

Balog Norbert 3 gyermekes családapa. 

 Nem a hatalom és a pénz motivált abban, hogy induljak polgármesterjelöltként, képviselőjelöltként a Mi Hazánk Mozgalom színeiben, hanem a nemzetünkért, városunkért és jövőnkért való tenni akarás

 – fogalmazott.

A Mi Hazánk Mozgalom vásárhelyi polgármesterjelöltje 1997-től a Független Magyar Ifjúság helyi elnökeként, később megyei alelnökeként szervezett összejöveteleket. 1997-ben a Kisgazda Párt tagja lett, helyi, majd megyei alelnökként is dolgozott. A Trianon Társaság alapításában is részt vett, ahol szintén alelnökké választották. 

 2001-ben jelenlegi pártunk elnökével megalakítottuk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat. A Jobbik színeiben lettem önkormányzati képviselő 2010-ben szülővárosomban, ahol 2014-ig önkormányzati képviselőként, majd 2019-ig külsős bizottsági tagként szolgáltam társadalmi munkában lakóhelyem. A Jobbik balra tolódása, árulása miatt elvhű harcostársaimmal csatlakoztunk a Mi Hazánk Mozgalomhoz, aminek helyben és választókerületünkben az elnöke lettem

 – mondta. 

Balog Norbert fontosnak tartja Hódmezővásárhelyen az egészséges, öntudatos nemzeti ifjúság nevelését. Támogatja a munkahelyteremtő ötleteket, a környezet-, természet- és állatvédő szervezetek munkáját, a közösségépítő sportokat. 

A legfontosabb a helyben való boldogulás miatt a versenyképes bérek kérdése, a nyugdíjak értékének megőrzése helyi kedvezmények biztosításával. Az egészség az egyik legfontosabb értékünk, ezért a helyi kórházzal helyre kell állítani az építő párbeszédet, az együttműködést

 – fogalmazott.

Élhető város, közösség építése, a meglévő szakadékok áthidalása a kölcsönös, egyirányú célok mentén – áll többek között a programjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában