Helyi közélet

2024.04.11. 10:45

Csongrád-Csanád és Békés vármegye legjobbja az Eötvös

Tábori Szilvia

A vásárhelyi Eötvös-iskola bajnok csapata. Fotó: HSZC Eötvös 

Hatalmas sikerrel tértek haza a vásárhelyi Eötvös József Technikum diákjai az idén id megrendezett Centrum Futsal Kupáról, amelyre a Mátészalkai Szakképzési Centrum szervezett meg idén. 

A körzeti fordulón az Eötvös legyőzte a hódmezővásárhelyi és szentesi csapatokat, majd a regionális döntőben csapatuk minden meccsét megnyerve lett a regionális bajnok. A tornán mérkőzésről mérkőzésre, folyamatosan jobb teljesítményt nyújtva megverték a Békéscsabai SZC Zwack József Technikum, a Gyulai SZC Szigeti Endre Technikum, a Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikum és a Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum csapatát. 

Az egész tornán kiemelkedően játszó, a döntőben három gólos Buzás Richárd csapatkapitányt a torna legjobb mezőnyjátékosává választották. Az Eötvös bajnokait  az országos döntőn az ellenfelek várják Nyírbátorban. A csapat tagjai: Buzás Richárd Zsolt, Ciortea Kristóf, Vass János Marcell, Németh Gergő, Szántó Ármin, Kruzslicz Alex, Telek Máté, Barna Ádám. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában