Helyi közélet

2024.04.16. 18:42

Folytatná a munkát Ruzsa Roland

Suki Zoltán

Nyerhetőnek tartja a körzetét a képviselő. Fotó: Gémes Sándor

Nem lepődött meg Kiskundorozsma önkormányzati képviselője, hogy Botka László egyesülete Komjátiné Nagy Jusztinát indítja ellene a júniusi önkormányzati választáson.

Lehetett sejteni, hogy ő indul ellenem, nem lepett meg a döntés. Ugyanis a közelmúltban több rendezvényen is megjelent, és persze a pletykák is eljutottak hozzám

– mondta lapunknak Ruzsa Roland. Az önkormányzati képviselő beszélt arról is, hogy továbbra is csak a saját munkájával szeretne foglalkozni.

Ha bizalmat kapok a kiskundorozsmaiaktól, akkor a jövőben is a legjobb tudásom szerint szeretném őket képviselni a szegedi közgyűlésben 

– tette hozzá a képviselő.

Ruzsa Roland rendszeresen szervez rendezvényeket Kiskundorozsmán, legutóbb a múlt hétvégén egy fesztivált.

Korábban pedig arról beszélt, hogy az elmúlt két évben rengeteget tettek Kiskundorozsma közbiztonságáért. Ruzsa Roland megemlítette, hogy megalakult egy új polgárőr egyesület, amelynek a tagjai nem csak a kiskertekben, hanem egész Dorozsmán járőröznek. A képviselő azt is elmondta, hogy a polgárőr egyesület működését helyi vállalkozók és mások mellett ő is segíti. Megemlítette, hogy a városrészben folyamatosan problémát okoztak a száguldozó autók. Hogy ezt megakadályozzák, több utcában is sebességkorlátozást vezettek be, így ma már ezzel kapcsolatban egyre kevesebb panasz érkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában