Helyi közélet

2024.04.04. 17:20

Radó Tibor nem indul, Moravszki Gábor megméretteti magát Pitvaroson

Kovács Erika

Radó Tibor, Pitvaros polgármestere. Archív Fotó: Kovács Erika

Belefáradt a kritikákba, az állandó küzdelmekbe Radó Tibor, Pitvaros polgármestere, ezért úgy döntött, nem indul a júniusi helyhatósági választáson.

Vannak, akik az utóbbi időkben önös érdekből a legjobb szándékú és eredményű kezdeményezéseimet is hátba támadják, még a magánemberi mivoltomban is megaláznak. Ezért úgy döntöttem, hogy 14 év polgármesterség után más területen folytatom tovább és a magánéletem helyezem előtérbe

 – mondta Radó Tibor, aki 2010-ben lett Pitvaros polgármestere. Vezetése alatt a település összes intézménye megújult, mindenhová napelem került. Új piacot és új egészségházat épített a falu. Több utat is felújítottak és kerékpárút is készült.

A Fidesz-KDNP Moravszki Gábor helyi pedagógust indítja polgármester-jelöltnek, aki, megválasztása esetén, általános iskolai munkája megtartása mellett, társadalmi megbízatásban látná el a feladatot.

– Polgármesterként szeretnék egy olyan újfajta szemléletet meghonosítani Pitvaroson, ami más településeken már régóta jól működik, gondolok itt az összefogásra, a széles körű párbeszédre. Magam és a csapatom nevében kijelentem, hogy nem fogunk olyan kampányt folytatni Pitvaroson, amely mások lejáratásáról szólna, mivel mindenki fontos számunkra. Szeretnénk inkább Pitvaros jövőjéről, fejlődésével foglalkozni. Bízom minden pitvarosiban, a többi polgármester- és képviselőjelölt indulóban is, hogy maradnak ezen elhatározás mellett – írta a bemutatkozásában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában