Helyi közélet

2024.04.02. 15:55

Valótlanul riogatta a szentesieket a polgármester

Suki Zoltán

Fotó: Karnok Csaba / Archív fotó

A rendőrség is megerősítette korábbi a cs3.hu értesüléseit és azt közölték, hogy semmilyen szabálysértést vagy bűncselekményt nem követtek el azok, akiket Szabó Zoltán Ferenc polgármester pellengére állított 

– tájékoztatott az internetes újság.

A közelmúltban elképesztő jelenetek játszódtak le Szentes egyik vendéglátóhelyén. A város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc kikelve magából fenyegetőzött és tombolt, majd a Facebook-oldalán próbált uszítani 4 idősebb ember ellen. Hosszú bejegyzésében azt sugallta, hogy a hivatalos közvélemény-kutatók adatokat gyűjtöttek a szentesiekről, és becsmérelték az itt lakókat. A polgármester elismerte, hogy Szentes Város Rendőrkapitányságát értesítették, akik hivatalosan igazoltatták is a szóban forgó személyeket.

A lap most azt írta, hogy Szentes első embere ismét nagyokat mondott, és megpróbálta manipulálni a választókat. Minden erejével békétlenséget próbál szítani, és igyekszik egymásnak fordítani az embereket.

Szabó Zoltán Ferenc a múlt hónapban egy, a könyvtárral szemben található vendéglátóhelyen kezdett veszekedni 3-4 idősebb vendéggel. Megfenyegette őket, hogy ne merjenek még egyszer Szentesre érkezni, mert „annak súlyos következményei lesznek”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában