Helyi közélet

2024.05.26. 17:46

Évértékelő közgyűlést tartott a Csanyteleki Polgárőr és Tűzoltó Egyesület

Tábori Szilvia

Fotó: Magyari Béla

A Csanyteleki Polgárőr és Tűzoltó Egyesület nemrégiben évértékelő és beszámoló közgyűlését tartotta, számos meghívott vendéggel. Bernát János, az egyesület elnöke kiemelte, hogy kiváló a munkakapcsolatuk a rendőrséggel, a katasztrófavédelemmel és az önkormányzattal. 

A település közbiztonságának megőrzésében sokat tesz a polgárőrség, jelen vannak a különböző rendezvények, az óvoda és iskola bál biztosításában, az iskolakezdéskor odafigyeltek az iskolásokra is, ősszel a temető környékét ugyancsak felügyelték. A lakosságtól érkezett jelzéseket a rendőrség felé továbbították, amely közbiztonságot érintő dolog volt. Rendszeresen biztosították a futball mérkőzéseket is. Az egyesület több mint 2,5 millió forinttal gazdálkodott a múlt évben.

Erhard Gyula, Csanytelek Nagyközség polgármestere hozzászólásában megköszönte az egyesület tagjainak áldozatos munkáját, mely nagyban hozzájárul a község élhetőségéhez. A polgármester kiemelte a lakossággal való kiváló kapcsolattartást és az önvédelmi feladatok jó szintű megoldását.

Ménesi Zoltán, a Szentesi Katasztrófavédelmi kirendeltség megbízott vezetője megköszönte a múlt évben végzett munkát. A jövőben is segítik az egyesület munkáját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában