#tetrischallenge

2019.10.29. 09:21

Kipakoltak a zenészek

Valószínűleg nincs olyan em­­ber, aki ne futott volna be­­le a napokban azokba a be­jegyzésekbe, amikor tűzoltók, rendőrök vagy más segítő szakmában dolgozók mutatják meg szépen rendszerezett, madártávlatból fotózott képeken, mi is van a menetfelszerelésükben.

Munkatársunktól

Banánjuk és szalagos számológépük is van a művkarosoknak. FOTÓ: SZTE BARTÓK BÉLA MŰVÉSZETI KAR

Most csatlakozott az úgynevezett #tetrischallenge kihíváshoz a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kara is. Ők is nagyon menők, és valóban teljesítették a kihívást, de azért látszik a ké­­pen, hogy nem valamelyik mérnöki karra járnak.

Banánjuk és szalagos számológépük is van a művkarosoknak. FOTÓ: SZTE BARTÓK BÉLA MŰVÉSZETI KAR

Engem leginkább a banánok és a teljesen véletlenszerűen elhelyezett növények ragadtak meg, de a számológép és a fali tábla se semmi. A hangszerek meg ugye szériatartozékok a zenészeknél. Szóval szórakoztató képeket csináltak ők is. Magyarországon mások mellett már csatlakozott a kihíváshoz a Katasztrófavédelem, a Magyar Honvédség és az Országos Mentőszolgálat, valamint a rendőrség mellett például az An­­gyalföldi Szent Mihály Plébánia is, Hodász András lelkésszel az élen. A pokol pedig 2019. szeptember 1-jén szabadult el, amikor a zürichi járőrök kirámolták az autó tartalmát, és szépen elhelyezték azt a be­­tonon az autó mellett, a két rendőrrel együtt, majd megjelölték, kiket hívnak ki, hogy csinálják utánuk a mutatványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában