Elkezdődtek az előkészületek

2021.05.23. 11:37

Így épül a lelátó a lovasszínházban Mórahalmon – Galéria

A város kulturális élete évről évre színesebb és változatosabb.

Munkatársunktól

Elkezdődtek az előkészületek a júniusi előadásokra. Fotó: Duka Félix

A kulturális kikapcsolódást magas színvonalon szolgáló kőszínházi, lovas- és szabadtéri színházi, illetve koncertélményei széles közönséget szólítanak meg és invitálnak a városba. Már elkezdődtek az előkészületek a júniusi előadásokra, épül az új lelátó.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház előadásainak befogadó és kiszolgáló helyszíne teljesen megújult külsővel és a kor színházi elvárásaihoz igazított technikai tartalommal várja a közönséget júniustól.

A black box kialakítású színpad és a vele szemben lépcsőzetesen emelkedő lelátórendszer egyszerre szolgálja ki a néző kényelmét, épp úgy, mint az alkotók színházi igényeit.

– A cirkusz és a show, a tánc és a zene, a musical, valamint a lovasszínház olyan kiemelkedői produkcióit kívánjuk csokorba szedni, amelyek láttán állíthatjuk, hogy a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház új korszaka veszi most kezdetét

– fogalmazott a színházigazgató, Seres István.

2021-ben eddig nem látott szuperprodukciók, újcirkuszi show, nagykoncertek és az elmaradhatatlan lovasszínházi előadások várják a közönséget a Futó-Dobó Lovasközpont küzdőterén. A mórahalmi lovasszínház a hetedik, a szabadtéri pedig ötödik évadát indítja útjára június 12-én a Valahol Európában című musicallel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában