Kilencedik évadát kezdte a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház

2023.06.11. 19:30

Sikeres volt az évadnyitó gála

A mórhalmi lovas színház történetében első alkalommal indult gálával a szezon. A fergeteges műsor esszenciája volt a teljes évad kínálatának.

Munkatársunktól

Fergeteges évadnyitó gálát tartottak Mórahalmon. Fotó: Móra-Net Televízió

Nagy sikerű gálaműsorral nyitotta meg IX. évadát a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház.

Még soha nem fordult elő a teátrum történetében, hogy ilyen nagyszabású, látványelemekkel tarkított gálaműsorral induljon a szezon. A fergeteges produkció a teljes évad kínálatából adott ízelítőt szombaton. Ezen a varázslatos nyári estén élő zenekari kísérettel léptek fel a Nemzeti Lovas Színház művészei és vendégeik, akik a nemzetközi musical- és a magyar operettirodalom legnépszerűbb műveiből válogattak. A siker nem maradt el, az évadnyitó gála méltó nyitánya volt az egészen augusztus végéig tartó előadás-sorozatnak 

– írta a közösségi oldalán a Móra-Net Televízió.

 Fotó: Móra-Net Televízió

Az esten többek között a Hair, a Miss Saigon, a Jézus Krisztus Szupersztár, az Elisabeth, a Rudolf, Mozart, a Honfoglalás, az István, a király, a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő legismertebb dalai csendültek fel.

 Fotó: Móra-Net Televízió

Az évadra nagyon készültek Mórahalmon. Korábban megírtuk, hogy idén háromszor annyi LED-fal felel a vizuális élményért, mint a korábbi években. A szélsőséges időjárási viszonyok között is kiválóan működő helyszínen pedig egyszerre mintegy ezer ember foglalhat kényelmesen helyet.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház idei évadának produkcióiról ITT tájékozódhatnak.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában