Szentes

2021.07.20. 15:17

Él az új színház honlapja

A tervek szerint szeptemberben felgördülhet a függöny a Tóth József Színház és Vigadóban.

M. A.

A szeptemberben nyitó szentesi Tóth József Színház és Vigadó. Fotó: Kárpáti Lajos

A színház honlapja hétfőn indult el, a www.tothjozsefszinhaz.hu oldalon a színházlátogatók már az őszi előadások közül is válogathatnak. Szeptember és december között musicalt, operettet, zenés vígjátékot és egy drámát is láthatnak a megújult színházban.

Élettel és programokkal a Békéscsabai Jókai Színház fogja megtölteni a szentesi kulturális intézményt, de reményeik szerint nem csak a békéscsabai, hanem más színházak, köztük néhány fővárosi teátrum előadásait is elhozzák Szentesre.

Mint Seregi Zoltán, a békéscsabai teátrum igazgatója elmondta, négy bérletet terveznek, bérletenként legalább háromszáz fővel. A névválasztásban a helyi színjátszás nagyjait idézik meg, így lesz Őze Lajos, Tóth József és Bácskai Mihály bérlet is, illetve Horváth Mihály nevét is így örökítik meg. Seregi Zoltán kiemelte, a bérletek a hónap egy adott napjához lesznek kötve, tehát például az Őze bérletet váltó nézők minden hónapban kapnak egy előadást a négy meghirdetett bérletes előadásból, így december végéig mind a négy előadást megtekinthetik. Ehhez hasonlóan a hét további napjain a másik három bérlet tulajdonosai tudják megnézni a négy előadást.

A szeptemberben nyitó szentesi Tóth József Színház és Vigadó. Fotó: Kárpáti Lajos

A rendszer kialakításában a teátrum számít a leendő látogatók véleményére is, így a színházbarátok az intézmény honlapján egy kérdőív kitöltésével tudnak segíteni a különböző bérletek játszási napjainak meghatározásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában