Makó

2021.12.14. 11:15

Az első klip az utolsøtól

Napvilágot látott a Dálmagyarországban nemrég bemutatott, makói és szegedi fiatalokból álló, modern rockzenét játszó utolsø zenekar első klipje. Hogy hogyan készült, azt a zenekar tagjai, illetve a klip készítője mesélte el.

Szabó Imre

Forrás: Youtube

- Szerettünk volna egy minőségi klipet, így megkerestük egy kedves ismerősünket. Látván a korábbi munkáit, bíztunk a meglátásában, így teljes mértékben rá hagyatkoztunk – mondták a zenekar tagjai. 

- Nem is igazán szóltunk bele abba, mit és hogyan csináljon, de mint utólag látjuk, nem is nagyon kellett volna, ugyanis a környezet, ahol fogattunk és Dani hozzáértése magáért beszél. Teljesen meg vagyunk elégedve vele és úgy hisszük, hogy a jövőben fogunk még együtt dolgozni.

 A kilpp itt tekinthető meg. 

A készítő Szécsényi Dániel azt mesélte el, hogy az imidzsklip ötlete a srácoktól jött, annak részleteit azonban rá hagyták. - Mindenképpen egy nagyobb térben akartam forgatni velük, ahova biztosan beengednek, hangoskodhatunk, de mégsem klisés elhagyatott épület hangulata van. A fiúknak egyből bejött a talált, kritériumoknak megfelelő helyszín. Miután megérkeztünk, még rengeteg dolgunk volt, hiszen konkrétan egybefüggő madárürülék volt az egész padló. 

 

Főhőseink kemény fizikai munkával kezdték a forgatást, és a lehető legjobb klip megszületése érdekében, az ott talált seprűvel, aminek 80%-a már elrohadt, felsöpörték az egészet. Tudtam, hogy a legtöbb ötlet majd a helyszínen fog jönni, és így is lett. A zenekar ötlete volt, hogy szórjuk tele papírlapokkal a padlót, vagy hogy a gerendáról lógjanak le a mikrofonok. Ráadásként még, hogy ne legyen unalmas, hozzáadtunk néhány kültéri jelenetet a tükörrel - mondta.

Összességében sikerült a legjobb időjárást és fényeket elkapniuk, így kevésbé sikerülhetett volna szerencsésebben a forgatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában