Felvételt hirdet a Szent Imre

2022.07.17. 16:26

Július 26-áig várják a jelentkezőket a keresztény kollégiumba

Munkatársunktól

Felvételt hirdet a 2022/2023-as tanévre Szeged egyik legnagyobb múlttal rendelkező keresztény kollégiuma, a Szent Imre Szakkollégium. A magyar ifjúság védőszentjének nevét viselő intézménybe szeretettel várják minden olyan szegedi egyetemi hallgató jelentkezését, aki a felsőoktatásban töltött évei alatt keresztény értékrendben, segítőkész és fejlesztő közegben szeretné végezni tanulmányait. 

Az intézmény a Szakkollégiumi Mozgalom minősített tagjaként hallgatói számára szakmai műhelyalkalmakat, minőségi, tudományos előadásokat, valamint egyéb fejlesztő alkalmakat biztosít, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy a diplomaszerzés után a fiatalok minél jobb esélyekkel induljanak a munkaerő-piacon és az életben is. A keresztény intézmény kiemelt hangsúlyt fektet a lelki- és a közösségi élet folyamatos fejlesztésére, ápolására is. 

A kollégium által kért dokumentumok beküldésére július 26-ig van lehetőségük az érdeklődőknek. A felvételi eljárásról bővebben a www.szikk.hu/felveteli linken, valamint a kollégium Facebook-oldalán olvashatnak a pályázni kívánók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában