Helyi kultúra

2023.06.22. 10:37

Az Ezeregy éjszaka world musicalbe keresnek statisztákat

Koós Kata

Fotó: Sándor Judit

Szeged. Az Ezeregy éjszaka world musical stábjába keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri Játékok. A 18 és 40 év közötti, arányos testalkatú hölgyek és urak fényképes önéletrajzát a [email protected] címen várják június 26-ig a produkció alkotói.

A felhívás szerint a színpadi tapasztalat nem elvárás, azonban az arányos, sportos testalkat, az igényes megjelenés és főképp a magabiztos színpadi jelenlét előnyt jelent.

A statisztaválogatást június 29-én 17 órakor tartják a REÖK-ben, a válogatón visszaigazolt jelentkezést követően lehet részt venni. Az alkotók felhívták a leendő statiszták figyelmét, csak akkor nyújtsák be jelentékezésüket, ha a megadott próbaidőszakban és az előadások, illetve esőnapok során rugalmasan, végig rendelkezésre tudnak állni. Kőszínházi próbák július 30. és augusztus 3. között várhatóak 10 és 14 óra, valamint 18 és 22 óra között, előzetes egyeztetés szerint. Majd augusztus 4-től 10-ig a Dóm téren próbál a produkció, várhatóan minden nap 18 órától 24 óráig. Az előadások augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án lesznek, esőnapra augusztus 14., 15., 21. és 22. estéjére kell számítaniuk a leendő közreműködőknek.

A beválogatott statiszták részt vehetnek a legújabb magyar musical, Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István művének színpadra állításában. A misztikus keleti mondavilágot benépesítő hétköznapi és mesebeli figurák bőrébe bújhatnak, és a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Pesti Magyar Színház koprodukciójában készülő előadás során Juronics Tamás rendezésében országos elismertségű színművészekkel – köztük Trokán Nórával, Bányai Kelemen Barnával, Márkus Lucával, Tasnádi Bencével, Mészáros Mátéval, Stohl Andrással és Jenes Kittivel – léphetnek egy színpadra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában