Helyi sport

2016.09.21. 15:02

15. Pick futófesztivál

Vasárnap 15. alkalommal rendezik meg Csongrád megye egyik legnépszerűbb tömegsportrendezvényét, a 15. jubileumi Pick Utcai Futófesztivált.

Munkatársunktól

Vasárnap 15. alkalommal rendezik meg Csongrád megye egyik legnépszerűbb tömegsportrendezvényét, a 15. jubileumi Pick Utcai Futófesztivált. A rendezvény évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, tavaly már hatezer főnél is többen futották le a három táv egyikét. Ebben az évben a Pick-futásnak ismét fontos üzenete van: az egészségünkről való gondoskodásról, megelőzésről szól. A sportolási lehetőségen túl egészségsátorral, szűrőkamionnal és más egészségmegőrzéssel kapcsolatos megjelenéssel készülnek a szervezők.


A programban a már jól ismert három táv szerepel idén is: 10 órakor rajtol el a profi futóknak szánt 6 kilométer, 10.50- kor az 1,5 km-es családi csapat, végül 11.30-kor a nagy tömeget megmozgató 3,4 km-es táv. A nevezés az újszegedi sportcsarnokban történik, hétfőtől csütörtökig 9-től 15 óráig, valamint pénteken 9 és 12 óra között. Helyszíni nevezés a verseny napján a Dóm téren reggel 8 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában