Helyi sport

2013.05.24. 20:46

Megyei derbi, majd nősülés

Csongrád megye - A labdarúgó NB III Alföld csoportjának 25. fordulójában az utolsó Csongrád megyei derbit rendezik, amelyen ma 17 órától a Tisza Volán a Mórahalmot látja vendégül a szegedi Felső Tisza-parti stadionban. A Makó ma 16 órától a Tökölt, a HFC pedig holnap 17 órától a Nagykőröst fogadja.

Mádi József

A Tisza Volán edzője, [namelink name="Tóth Ákos"] szempontjából igen pikáns mérkőzés következik a labdarúgó NB III Alföld csoportjának 25. fordulójában: jelenlegi együttese ma 17 órától egykori csapatát, a Mórahalmot fogadja a szegedi Felső Tisza-parti stadionban.

– Az ellenfél játékosaihoz, a szurkolótáborához, az edzői stáb tagjaihoz évtizedes barátság, jó kapcsolat fűz. Természetesen ez ilyenkor sem felejtődik el, ettől függetlenül nem tartom presztízsmérkőzésnek a találkozót, hiszen mindkét csapat búcsúzik az NB III-tól. Ez a Mórahalom esetében fájó, hiszen velem jutott fel a megyei I. osztályból. Nyerni szeretnénk, hiszen ha így lesz, akkor tavasszal a megyei csapatok közül mi gyűjthetjük a legtöbb pontot. A motivációval nincs gond, ezt bizonyítottuk Gyulán is. Remélem, aki megnézi a meccset, az láthatja, hogy a szerencsétlen körülmények, az átszervezés miatt kieső két csapatnak mind stílusban, mind játékerőben ott a helye az NB III-ban
– nyilatkozta Tóth Ákos.

[namelink name="Csák Zoltán"] tanítványainak, a Mórahalomnak is van esélye a tavasz legjobb megyei csapata titulusra, szóval ahogy Tóth Ákos is mondta, élvezetes mérkőzésre van kilátás.

A Makó szokatlan időpontban, ma 16 órakor fogadja a Tökölt – [namelink name="Bány Tamás"] együttesének játékosa, [namelink name="Bakos Tamás"] ugyanis ma megnősül.

A HFC holnap 17 órától a Nagykőrös együttesét látja vendégül – reméljük, [namelink name="Dezső Ferenc"] együttesének meglesz a harmadik siker is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában