Helyi sport

2013.07.30. 12:58

Alakul a makói keret

A labdarúgó megyei I. osztályra készülő Makói FC játékoskerete napokon belül véglegessé válik, különösen annak tükrében, hogy az átigazolási időszak a hónap végével lezárul, írja a csapat hivatalos honlapja, a makofutballclub.gportal.hu.

Delmagyar.hu

A játékosokkal jelenleg is tárgyalásokat folytat a vezetőség. Többségében azonban már kialakult a csapat kerete, igaz, akadnak még nyitott kérdések.
Megállapodás született az alábbi futallistákkal: Czirbus Gábor, Frank Ádám (kapusok), Bakos Tamás, Bány Tamás, Béres Róbert, Bress Balázs, Győri András, Horváth Gábor, Horváth Károly, Kalász Zoltán, Mátó Gergő, Pataki Viktor, Sarnyai Róbert, Méreg Richárd, Szilvási János, Tóth Timotheusz, Szivási János.

Rakonczai Zoltán rendészeti iskolai tanulmányai miatt bár a csapat tagja, az ősszel nem tud az MFC rendelkezésére állni. Tanulmányai miatt Tóth Attila, Siket Máté és Gilinger Zsolt is a távozók közé sorolandó, valamint Németországból mégsem tér vissza Schreiber László.

A legvalószínűbb, hogy újabb fiatal játékosok kerülnek fel a felnőttkerethez.
Bódi Attila vezetőedző a felkészülési mérkőzésekkel kapcsolatban elmondta, hogy edzői hitvallása szerint inkább edzésekkel mint mérkőzésekkel készül, hasznosabbnak tartja az ott mutatott és elsajátított elemeket.

Ami már biztos, hogy hazai mérkőzéseiket a makóiak a hagyományoktól eltérően szombatonként játsszák. Az MFC augusztus 17-én az FK 1899 Szeged ellen idegenben kezd, az első hazai bajnokiját augusztus 24-én a Tisza Volán ellen vívja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában