Helyi sport

2013.09.25. 20:53

Hat géposztály, öt érem

Kiválóan szerepeltek a vásárhelyi versenyzők vasárnap a Rolandringen megrendezett országos motokrosszversenyen: hat géposztályban négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.

Munkatársunktól

A várakozásnak megfelelően Nagy Alex már a nyitófutamban fölényes győzelmet aratott a meghívásos profi kategóriában. A folytatás is hasonló volt, hiszen a 250-es junior bajnoki versenyben Császár Tamás szerezte meg a győzelmet. A szenior [namelink name="Técsy László"] is nyert, a III. osztály MX2-ben pedig [namelink name="Szöllősi György"] sikerét ünnepelhették a szurkolók. Az MX1-ben [namelink name="Névery Csaba"] gyűjtötte be idei első ezüstérmét, és a hazaiak szereztek két értékes negyedik helyet is [namelink name="Horváth Pál"] és [namelink name="Tápai Zoltán"] révén. Ezzel a sikeres versennyel zárult a Rolandring idei programja, a napokban kezdetét veszik azok a felújítási munkálatok, amelyeket a sikeres pályázatainak köszönhetően elnyert támogatásból valósít meg a Center Motorsport Club. A jövő év tavaszán már megújult környezetben várja a versenyzőket és szurkolókat a Szegedi úti aréna.

A látványra ezúttal sem lehetett panasz Vásárhelyen. Fotó: DM/DV

A látványra ezúttal sem lehetett panasz Vásárhelyen.
Fotó: DM/DV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában