Helyi sport

2013.09.17. 21:00

Mórahalmi száguldás az éjszakában

Ilyen még nem volt: szombaton villanyfényes salakmotorversenyt rendeznek a mórahalmi Béróhögyi Sportközpontban.

Munkatársunktól

A futamok apropója az Adria-kupa, amely rendezvénysorozat egyszer már járt ugyan a városban, ám most nem csapatok, hanem párosok versenyeznek majd a salakon – a 2013-as sorozat utolsó versenye lesz ez.

A nemzetközi versenyben hat ország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Csehország és hazánk indít csapatokat, amelyek azonban nemcsak a nemzetet képviselik, hanem klubokként is szerepelnek – összesen hét párosnak szoríthatnak majd a nézők. Sőt, a páros kifejezés ellenére egy csapatot három motoros alkot, akik közül egyszerre csak kettő lesz a pályán, ám a futamok között tudnak cserélni, ha úgy adódik. A szegedi Big’s Motor Sport Clubot a [namelink name="Benkő Roland"], [namelink name="Magosi Norbert"], [namelink name="Nagy Patrik"] trió képviseli.

A verseny szombaton 17.45- kor indul, és a próbaképpen kialakított mobil világítórendszernek köszönhetően késő estig tart majd. A programok azonban már kora délután megkezdődnek, 13 órától különböző motoros bemutatókat láthatnak a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában