Helyi sport

2014.02.18. 20:17

Hetesek döntöttek

Befejeződött a szegedi Etelka sori sportcsarnokban a +40-es korosztály kispályás labdarúgótornája. Az eseményre tizenegy csapat nevezett, a két hétvégés viadalt pedig maratoni hosszúságú hetespárbaj után a Fit World nyerte az Első Beton ellen, míg a harmadik a Sándorfalva lett.

Munkatársunktól

A helyosztók érdekes meccseket hoztak, és ugyan a Röszke az ötödik helyért alaposan elintézte a Rex Team gárdáját, ám a bronzmeccs és a már említett finálé sorsa is kiélezett csatákban dőlt el.

Eredmények, középdöntő, D csoport: Fit World–Röszke 6–2, Sándorfalva– Röszke 5–2, Fit World–Sándorfalva 4–1. A csoport végeredménye: 1. Fit World 6, 2. Sándorfalva 3, 3. Röszke 0 ponttal.

E csoport: Kisteleki Teremfoci– Rex Team 2–0, Első Beton–Rex Team 8–1, Kisteleki Teremfoci–Első Beton 1–3. A csoport végeredménye: 1. Első Beton 6, 2. Kisteleki Teremfoci 3, 3. Rex Team 0 ponttal.

Helyosztók, az 5. helyért: Röszke–Rex Team 11–3. A 3. helyért: Sándorfalva– Kisteleki Teremfoci 5–4. Döntő: Fit World–Első Beton 2–2, hetesekkel a Fit World nyert.

A győztes csapat névsora: [namelink name="Horváth Róbert"], [namelink name="Bojtos Csaba"] (kapusok); [namelink name="Kemenes Zoltán"], [namelink name="Varga Zoltán"], [namelink name="Móra Tibor"], [namelink name="Molnár Krisztián"], [namelink name="Rau Zoltán"], [namelink name="Sándor Miklós"], [namelink name="Krajczár István"], [namelink name="Vörös László"], [namelink name="Kothencz Péter"]. Csapatvezető: [namelink name="Bársony Jenő"].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában