Helyi sport

2014.07.25. 20:48

Roncsderbi: Kiszomboron repesztettek

A gyorsasági roncsderbibajnokság negyedik versenyét Kiszomboron rendezték. Remekül megszervezett futamok és programok, illetve minőségi pálya várta a pilótákat.

Munkatársunktól

 A végeredmény, széria géposztály:
1. Horváth Bence (Szeged), 2. Fazekas Imre (Makó), 3. Baranyi István (Kiszombor), 4. Szanda Roland (Szeged), 5. Molnár Tibor (Makó), 6. Baranyi Sándor (Kiszombor), II. géposztály: 1. Szűcs István (Mórahalom), 2. Fodor Imre (Szeged), 3. Pipís Gábor (Makó), 4. Hajdú Imre (Mórahalom), 5. Baranyi Attila (Kiszombor), 6. Balogh Zsolt (Üllés), I. géposztály: 1. Béres Levente (Bordány), 2. ifj. Gombai Zoltán (Kecskemét), 3. Tisza Péter (Apátfalva), 4. Gabnai Győző (Apátfalva), 5. Zentai István (Makó), 6. Barta László (Magyarcsanád).

A széria géposztályban ismét parádés és izgalmas versenyekkel szórakoztatták a közönséget. A szegedi [namelink name="Horváth Bence"] taktikus versenyzéssel megszerezte az első helyet. Egy régi „motoros", a makói [namelink name="Fazekas Imre"] „Vili" lett a második, a harmadik helyen pedig az egyik legnyugodtabb sofőr, a kiszombori [namelink name="Baranyi István"] végzett.

A II. géposztályban a szerencse a mórahalmi Szűcs István mellé állt, hiszen első helyen végzett, amire már szükség volt a bajnoki pontok szempontjából. A második a szegedi [namelink name="Fodor Imre"], a harmadik a makói [namelink name="Pipís Gábor"] lett.

Az I. géposztályban nem okozott csalódást szurkolóinak a bordányi [namelink name="Béres Levente"], hiszen ismét az első helyen ért célba. A kecskeméti [namelink name="ifj. Gombai Zoltán"] második lett, a harmadik helyen – egy kis szerencsével – az apátfalvi [namelink name="Tisza Péter"] ért célba. A következő versenyt vasárnap a Békés megyei Pusztaottlakán rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában