Helyi sport

2014.08.04. 20:28

Bochkor Gábor és a vízilabdacsapat is a Csemete alapítványért focizott

Szeged volt az első helyszíne a nyolcállomásos programnak: a szervezők a rendezvénysorozattal is felhívják a figyelmet az idei Bajnokok Ligája-sorozatra.

Munkatársunktól

Szeged volt az első helyszíne annak a nyolcállomásos programnak, amelyben a szervezők (élükön a szegedi Tamás Ákossal) a Csemete alapítványt segítik, illetve az energiafogyasztást próbálják ésszerűsíteni. 

Bochkor Gábor és Talmácsi egykori menedzsere is a Csemete alapítványért focizott. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


A rendezvénysorozattal felhívják a figyelmet az idei Bajnokok Ligája-sorozatra is, ennek szellemében a népszerű rádiós műsorvezetővel, Bochkor Gáborral a kapuban, az egykori Talmácsi-menedzserrel, Stefano Favaróval, az NB I-es futsalos Tóth Attilával, valamint a Varga Péter edző vezette szegedi vízilabdásokkal a mezőnyben, Team Heart fantázianéven futballmérkőzést játszottak az újszegedi Kisstadionban a Szegedi Médiaválogatottal. 

A meccsen minden játékos és minden gól támogatást ért, amely az említett alapítvány segíti, majd a találkozó után labdákat és sportfelszereléseket osztottak szét a hátrányos helyzetű gyerekek sportolása érdekében.

Bochkor Gábor és Talmácsi egykori menedzsere is a Csemete alapítványért focizott. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


A jó hangulatú, kétszer 30 perces összecsapást a Szegedi Médiaválogatott nyerte 7–6-ra, a meccs gólját lapunk sportrovatvezetője, Süli Róbert szerezte jobb lábbal, kapásból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában