Helyi sport

2014.10.16. 20:44

Fallabda: Vidux-éremeső Biatorbágyon

A hétvégén rendezték a szezon első összevont országos fallabdakörversenyét Biatorbágyon, a Viadukt Sportközpontban, amelyen a Vidux Tisza Squash SE három kategóriában hét játékossal vett részt.

Munkatársunktól

A nőknél a mindhárom meccsét megnyerő [namelink name="Csókási Gabriella"] diadalmaskodott, a döntőben a többszörös bajnok Szombati Edinát verte 3–1-re.

A férfi C kategóriában három szegedi indult, [namelink name="Baláspiri Ádám"], [namelink name="ifj. Hódi György"] és [namelink name="Haskó Zsombor"]. Szépen helytálltak, végül a harmadik helyért Haskó és Hódi küzdött meg, előbbi nyert 3–0-ra. Baláspiri négy éve nem volt egyéni országos versenyen, ennek ellenére 9. lett.

Az A kategóriában a Vidux játékosai senkit nem engedtek a dobogó közelébe. [namelink name="Vas Máté"] bronzot szerzett, Sebők Benedek és [namelink name="Hoffmann Péter"] (aki a magyar ranglista elsőjét is megverte 0–2-ről 3–2-re fordítva, három meccslabdát hárítva) döntőt játszott, ahol egy kiélezett csatában 3–2-re utóbbi diadalmaskodott.

A szegedi sikercsapat.
A szegedi sikercsapat.

  

Ezek is érdekelhetik