Helyi sport

2014.10.15. 20:37

Salakmotor: Magosi Norbert újra magyar bajnok lett

Véget ért a salakmotorosok háromfordulós országos bajnoksága. Minden fordulóban 12 versenyző mérte össze az erejét, amelynek végén szegedi győztest avattak: Magosi Norbert 2011 után másodszor végzett a pontverseny élén, Fekete Sándort és Tihanyi Sándort megelőzve.

Munkatársunktól

Magosi Norbert. Fotó: DM

Magosi Norbert. Fotó: DMA bajnokság első fordulójának Debrecen adott otthont, itt Magosi harmadik lett, [namelink name="Tabaka József"] nyert. A második, nagyhalászi fordulóban Tabaka József megsérült, ami a szezon végét is jelentette neki – ezt a kört Magosi nyerte, megelőzve a szintén szegedi Nagy Róbertet. A zárókörre Gyulán került sor, ahol a Szlovéniából érkező [namelink name="Aleksander Conda"] végzett az élen, Fekete és Magosi előtt.

Mindez azt jelentette, hogy összetettben Magosi magabiztosan nyert 29 pontjával, a szegedi Nagy Patrik két verseny alapján hetedikként, Nagy Róbert pedig mindössze egy versenyen indulva tizedikként zárt.

A bajnokság végeredménye:
1. [namelink name="Magosi Norbert"] 29 pont (9, 11, 9),
2. [namelink name="Fekete Sándor"] 23+3 (4, 9, 10),
3. [namelink name="Tihanyi Sándor"] 23+2 (8, 8, 7),
...7. [namelink name="Nagy Patrik"] 12 (7, 5, –),
...10. [namelink name="Nagy Róbert"] 10 (–, 10, –).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában