Helyi sport

2016.01.13. 18:42

Elkezdte az EHÖK

Január 25-én, a Gyömrő otthonában játssza első 2016-os bajnokiját az SZTE EHÖK SE NB II-es futsalcsapata.

Munkatársunktól

A téli szünetet a Keleti csoport tabellájának harmadik helyén töltötte az együttes, amely 27 pontot szerzett eddig: a listavezető Kincsem Lovaspark 33, a második Csenger 28, míg a negyedik Gödöllő és az ötödik Berettyóújfalu II. 26 egységgel áll. 


– Hétfőn indult a felkészülés, az egymás közötti játékot egy kis buborékfoci is színesítette, emellett csütörtöki és pénteki edzéseink lesznek. Jövő hétfőn már edzőmeccset játszunk, a kecskeméti Scoregoal FC vendégei leszünk, míg 23-án, szombaton egy négyes tornára hívtak meg szintén Kecskemétre. Itt az ELTE-DEAC lesz az elődöntős ellenfelünk, majd vagy a Veszprémmel, vagy a már említett  Scoregoallal találkozunk. Jó esetben 

a döntőben, rosszabbikban a bronzmeccsen lesz jelenésünk – mondta lapunknak Erhardt Szilárd, az SZTE EHÖK SE szakmai vezetője.


A Makra Zsolt, Dürgő Péter edzőpáros vezette együtteshez két új játékos csatlakozott a téli szünetben. Egyikük a nagypályán a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsában szereplő, a Tisza Volánban nevelkedő és a SZEOL SC-ben több mint ötven NB III-as meccset játszó, 22 éves Mucsi Máté, a másik pedig az a Kovács Milán, aki szintén 22 esztendős, és a nagypályás szezonban 15 mérkőzésen négy gólt szerzett a megyeegyes Sándorfalvában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában