Helyi sport

2016.05.20. 11:31

Marosán Györgynek Zubai, Szivós és Henry a kedvence

Sorozatunkban közismert személyiségek kedvenc sportolóit ismerhetjük meg. Marosán György négy éven át volt az SZKKSE edzője, most elköszönt a kézilabdacsapattól, nyártól a női NB I/B-ben pont a szegediek előtt negyedik helyen végző Kecskemét trénere lesz. A szakember három sportágból választott.

Papós Tamás

Marosán György viszi magával Kecskemétre az SZKKSE erősségét, Albert Helgát, valamint korábbi játékosai közül ott lesz új csapatában [namelink name="Szabó Edina"] is. Ennyit a napokban hivatalossá vált munkájáról, most jöjjenek a tréner kedvencei.

Szeged

– Egyértelmű a választás, [namelink name="Zubai Szabolcs"] igazi profi, a sportéletben és magánemberként is fantasztikus a hozzáállása, nagyon szerencsés vagyok, hogy barátomnak tudhatom. Nagy küzdő, aki mindig a végsőkig harcol, így tesz majd szombaton is a Veszprém ellen. Szerintem behúzza a MOL-Pick Szeged a bajnoki címet, és ebben komoly érdemei lehetnek Szabinak is.

 

Magyarország

– Amikor csak tudok, kimegyek a ContiTech Szeged Diapolo vízilabdacsapatának hazai meccseire. Sok jó játékosuk van és volt korábban is, közülük számomra kiemelkedik a most Egerben pólózó [namelink name="Szivós Márton"]. Vele is jó kapcsolatba kerültem, ezért különösen örülök, hogy visszatért a válogatotthoz. Mindent megtesz, hogy ott legyen az olimpián, szerintem ott a helye.

Világ

– Arsenal-szurkolóként nem mondhatok mást, mint Thierry Henryt. Imádtam a játékát, de nem csak az övét: elképesztő csapat volt, amelyben Vieirával, Bergkamppal, Ljungberggel  és Piresszel veretlenül nyert bajnoki címet. Henry stílusos, elegáns futballista volt,  edző- ként is sokra viszi, bízom benne, hogy az Arsenal kispadján.

 

Henry, az Arsenal ikonja. Fotó: MTI

Henry, az Arsenal ikonja. Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában