Helyi sport

2016.07.25. 12:30

Labdarúgás: a mi fiaink

Az OTP Bank labdarúgó NB I 2. fordulójában a Ferencváros csapatkapitánya a makói Gyömbér Gábor volt, a szegedi Batik Bence sérülése után a regenerációs edzéseket végzi.

Munkatársunktól

A hódmezővásárhelyi [namelink name="Sós Bence"] (Mezőkövesd) nem volt kerettag, míg a szintén hódmezővásárhelyi [namelink name="Kecskés Ákos"] (Újpest) végig játszott. A forráskúti [namelink name="Ádám Martin"] (az előző fordulóhoz hasonlóan megint gólt szerzett) és a szegedi [namelink name="Szivacski Donát"] (mindkettő Vasas) egyaránt kezdett, a szentesi [namelink name="Kecskés Tamás"] (Paks) szintén, míg a szegedi [namelink name="Laczkó Zsolt"] (Paks) eltiltását tölti. A kisteleki [namelink name="Zsótér Donát"] (Videoton) nem volt kerettag, a szegedi [namelink name="Völgyi Dániel"] (Gyirmót) a kispadon kezdett, a szegedi [namelink name="Hrepka Ádám"] (MTK) pedig a mérkőzés elejétől pályán volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában