Helyi sport

2016.10.01. 12:05

Fit-Kid Európa-kupát rendez Hódmezővásárhely

Október 29-én és 30-án tizenkét ország közel félezer sportolójának részvételével Hódmezővásárhelyen rendezik meg a XIV. Fit-Kid Európa-kupát.

Munkatársunktól

A vásárhelyi önkormányzat és a Hód-Fitness SE közös rendezvényének fővédnöke [namelink name="Lázár János"] Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kétnapos versenyen Magyarország mellett Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Montenegró, Románia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Szerbia és Szlovákia csapata vesz részt. A legnagyobb létszámban, 108 fővel az olasz válogatott nevezett a versenyre.


A rendezvény díszvendége Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője lesz, aki maga is fitneszsportoló, országos bajnok. A fitnesz a tánc, az akrobatika, a gimnasztika ötvözete. A látványos egyéni és csoportos show- szerűségben a versenybírók a technikai és a tartalmi követelményeket, a kötelező mozgáselemeket, a ruhát, a zenét és a koreográfiát pontozzák. A hódmezővásárhelyi Európa-kupa iránt máris nagy az érdeklődés, Hódmezővásárhely és a környező települések valamennyi szállodájában és panziójában október végére minden helyet lefoglaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában