Helyi sport

2016.11.03. 13:14

Első osztályú csapatot ejtett ki az SZKKSE

A női kézilabda magyar kupa harmadik fordulójában hatalmas bravúrt vitt véghez a PC Trade Szeged KKSE, amely a városi rivális KSZSE (36-24) és a Hajdúböszörmény (35-15) után NB I-es klubot, a Kisvárdát búcsúztatta 24-24-es döntetlennel.

Munkatársunktól

PC Trade Szeged KKSE–Kisvárda 24–24 (15–14)

Női kézilabda magyar kupa, 3. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Nagy, Turóczy.

PC Trade Szeged KKSE: Dobó M. – Szepesi 8/5, Barna 3, Bárány, Kuti, Valovics 5, Lovistyék 3. Csere: Homoki, Aron 2, Berta N., Dömény-Veress, Kaposvári, Mikó 3, Szabó J., Hanczvikkel. Edző: Bakó Botond.


A sorozat elődöntőjében már ott van a Győr és az FTC, míg a további két helyért küzdenek a csapatok. A PC Trade Szeged KKSE a nyolc közé jutott.


Bakó Botond: – A továbbjutás önmagában mindent elárul a teljesítményünkről. Ki kell emelnem a csapat óriási tartását, azt a hitet, ahogy a lányok ma pályára léptek. A legfontosabb kérésem az volt, hogy higgyünk magunkban, abban, amire képesek vagyunk, felszabadultan és bátran játsszunk. Olyat láttam a lányoktól, amelyre büszke vagyok, és nekik is annak kell lenniük, hiszen ezért dolgoznak nap mint nap – sokat, nagyon sokat. Igazi csapatmunka volt vezéregyéniségekkel, mindenki küzdött a sikerért, és megérdemelten jutottunk tovább, mert elhittük, hogy sikerülhet. A lányok bebizonyították, nincs lehetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában