Helyi sport

2016.11.02. 11:38

Tíz hódmezővásárhelyi aranyérem a Fit-Kid Európa-kupán

A hódmezővásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban rendezett Fit-Kid Európa-kupán fantasztikus hazai siker született: Rácz Ildikó, Miklós Melinda és Szatmári Zoltán tanítványai, a Hód-Fitness SE versenyzői tíz aranyérmet szereztek.

I. P.

Telt ház előtt, nagyszerű hangulatban a vásárhelyi Hódtói Sportcsarnokban rendezték meg a XIV. Fit-Kid Európa-kupát, amelyen a hazai versenyzők fantasztikus sikereket arattak. Tíz aranyérmet nyertek a különböző korosztályokban, kategóriákban. Az eseményen kilenc ország több mint 400 sportolója vett részt.


Az Európa-kupa döntőjébe jutott Szkalonai Fanni (IV. korcsoport), Törökgyörgy Adrienn (IX. kcs.) és Nagy Viktória (szenior). Az open kategóriában első lett Papp Jázmin (II. korcsoport) és Tóth Jennifer (szenior).

 

Lányok a levegőben: ilyen, amikor nemcsak rangos, de látványos is egy kupa



Ezzel nem ért véget a vásárhelyi éremeső, dance show csapatban, az I. kategóriában a Muffin (Hettig Léna, Berecz Júlia, Kovács Viola, Fazekas Boglárka Zoé, Gulyás Fanni) az első, a II. kategóriában a Fruits (Bányai Eszter, Oszwald Gerda, Rabie Jumana Rose, Alácsi Kamilla, Pálvölgyi Zita, Molnár Dézy, Szűcs Boróka) a 3. helyen végzett a viadalon. Az V. kategóriában a Mascara (Pintér Anita, Alácsi Hedvig, Mispál Luca, Magyar Molli) aranyérmet szerzett.


Az egyéni és csapatdöntők során a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel az V. korcsoportos Szkalonai, a IX. korcsoportos Törökgyörgy A. és a szenior, vagyis felnőtt Nagy V. Csapatban legjobbnak bizonyult a Trió/Fine (III. korcsoport) Szkalonai, Törökgyörgy A., Nagy V. összeállításban, a II. korcsoportos nagycsapat, a Játékkatonák (Papp, Szkalonai, Bósz Milla, Rumpler Bianka, Nagy Gréta, Uhrin Szimonetta) és a III. korcsoportos nagycsapat, a Spárta (Szkalonai, Bósz, Szöllősi Sztella, Törökgyörgy A., Nagy V., Szabó Márta Kata).

 

Lányok a levegőben: ilyen, amikor nemcsak rangos, de látványos is egy kupa



Az I. korcsoportos nagycsapat, az Óz (Ruzsity Jázmin, Preczer Szintia, Bakos Fanni, Nagy V., Benda Nina, Törökgyörgy Hanna) sem sokkal maradt el a fentiektől, 2. lett, míg a III. korcsoportos duó, a Sherlock Holmes (Szöllősi, Törökgyörgy A.) negyedik. A versenyzőket Rácz Ildikó vezetőedző, Miklós Melinda edző és Szatmári Zoltán akrobatikaedző készítette fel az Európa-kupára.


– Nagyon boldogok vagyunk! A lányok egyéniben és csapatban is a vártnál szebb eredményeket értek el. Bizonyítottuk, hogy a fit-kidet alapító Magyarország legerősebb csapata vagyunk, és a rendezéssel kapcsolatban is pozitív visszajelzéseket kaptunk vendégeinktől – mondta el érdeklődésünkre Rácz Ildikó, a Hód-Fitness SE elnöke, a kupa főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában