Helyi sport

2017.08.22. 09:42

A forduló gólvadásza: Bertók Gábor, a Szentes támadója

Ismét egy új idény, így ismét indul a megyei futball gólvadászát megszólaltató sorozatunk. Az első játéknapon a Szentesi Kinizsi Kistelekről érkezett támadója, Bertók Gábor (30) mesterhármast ért el.

M. J.

Fél óra sem kellett ahhoz a Szentesi Kinizsi megyei I. osztályú labdarúgócsapatában bemutatkozó Bertók Gábornak, hogy klasszikus mesterhármast érjen el az első fordulóban a Szőreg ellen.


– Volt bennem egy kis drukk a meccs előtt, hiszen ismert, a Szentesnek milyen lelkes szurkolótábora van – nyilatkozta Bertók. – Előttük, nekik is szerettem volna bizonyítani a mérkőzésen, ami egészen jól sikerült.

Való igaz, hiszen Bertók már a negyedik percben betalált, majd a 20. és a 29. percben megint eredményes volt.


– Nem voltam túl jó állapotban, hiszen a munkám miatt az előző két hétben keveset edzettem – mondta a támadó. – Ám Némethy László edző bízott bennem, és ezt talán sikerült is meghálálnom. Az első és a második gólnál a kipattanóra kellett érkeznem és a kapuba gurítanom, míg a harmadiknál rávezettem a kapusra a labdát, és mellette elgurítva találtam be. Szerezhettünk volna több találatot is, de a második félidőben magunkra engedtük a Szőreget, amelyet nem lebecsülve, de akár több góllal is legyőzhettünk volna.


Bertók Gábor a Szentes új igazolása – A középmezőny elérése valós cél, erre képesek lehetünk – vélte a Kistelekről érkezett csatár. – Vegyes a csapat összetétele, de inkább a fiatalok vannak többségben, mint a hozzám hasonló rutinosabb játékosok. A gólok számában nincs célom, csak segíteni szeretném a Szentest, és minél több mérkőzést lejátszani

Címkék#gólvadász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában