Helyi sport

2017.08.29. 14:59

Bemutatjuk a legjobb gólszerzőket: Drágity Dusán húsz perc alatt ért el mesterhármast

A Csongrád megyei labdarúgó-bajnokságok legjobb gólszerzőit bemutató sorozatunkban a Tiszasziget támadója, Drágity Dusán következik, aki a második játéknapon a Tiszasziget színeiben Deszken három gólt szerzett.

Mindössze húsz perc kellett a tiszaszigeti Drágity Dusánnak (27), hogy mesterhármast érjen el a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában. A találkozó 7., 10. és 19. percében is eredményes volt a támadó.

– Az első gólját egy szép szabadrúgásból szerezte ballal a jobb oldalról, a másodikat középről, szintén szabadrúgásból a sorfal fölött szerezte, de ez inkább a kapusé volt, a harmadikat pedig egy kiugratás után a kapus mellett passzolta el – mesélt labdarúgója góljairól Bernát Péter, a Tiszasziget játékos-edzője. – Olyan bal lába van, amilyen ezen a szinten keveseknek, és ezt most jól használta ki.

 

Fotó forrása: csongradfoci.hu

Fotó forrása: csongradfoci.hu

Drágity az előző szezonban 17, előtte 26 gólt szerzett a megyei I. osztályban, így minden bizonnyal hasonlóan eredményes szezon állhat előtte.


– A hétvégén szabadnapos a csapat, ekkor lesz Fődi Bence barátom lakodalma, erre az alkalomra ajánlom ezt a három gólt. És remélem, az előző idénybeli mennyiséget túlszárnyalom – mondta Drágity.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában