Helyi sport

2017.09.03. 20:48

Meg kell tanulni nyerni a Makó FC-nek

A labdarúgó NB III negyedik fordulója előtt egy-egy győzelemmel, döntetlennel és vereséggel álló Szekszárd otthonába látogatott az eddig nyeretlen Makó.

Munkatársunktól

Szekszárd–Makó 0–0

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 4. forduló. Szekszárd, 100 néző. Vezette: Jakab Géza – közepesen (Mohos, Molnár M.).

Szekszárd: Filipánics – Károly, Fejes, Lékó (Rácz 76.), Nagyváradi (Turi 58.), Márton, Arena, Dallos, Kovács, Budai, Hegedűs (Bata 67.). Edző: Kvanduk János.

Makó: Garamvölgyi 6 – Rakonczai 6, Tóth I. 7, Sirokmán 7, Szil 4 (István 6, 59.) –Lipták Á. 6, Varga R. 6, Vajna 4 (Bánóczki 6, 46.), Széll K. 6, Babolek 6 (Tóth T. –, 91.) – Gémes 6. Edző: Méhes Tibor.

Sárga lap: Bata (70.), Kovács (75.), Arena (82.), ill. Babolek (35.), Lipták Á. (49.), Széll K. (82.).


Ahogy azt várni lehetett, a hazaiak uralták a mérkőzést az első perctől kezdve. Többet volt náluk a labda, komoly nyomás alatt tartva ezzel a Makót, nagy helyzetig azonban ritkán jutottak, leginkább pontrúgásból és bedobásból voltak veszélyesek.


A második félidőben többször vezethettek ígéretes ellentámadásokat a makóiak. Ezek között volt egy óriási lehetőség, amikor Gémes a védők közül ugrott volna ki, de egyikük két kézzel a nyakánál fogva rántotta le a csatárt.


A játékvezető nem látta szabálytalannak az esetet. Az utolsó negyedórában még egy makói szabadrúgást követően óriási bravúrral védte a szekszárdi kapus a kipattanót, összességében igazságos döntetlen született.


Méhes Tibor: – Gratulálok a fiúknak, mert nagyot küzdöttek. Sajnos a gólhelyzeteinket nem tudtuk berúgni, így a négy forduló alatt már másodszor nem kaptunk és nem rúgtunk gólt. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Bízom benne, hogy előbb vagy utóbb megtanulunk ebben az osztályban is nyerni, mert három döntetlen és egy vereség után most már nagyon szeretnénk győzni is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában