Helyi sport

2017.10.15. 13:02

Nem a csodát várják: egykori csapata ellen készül Supka Attila

Négy mérkőzés, négy vereség szerzett gól nélkül. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, mély hullámvölgyben van a Szeged 2011-GA NB II-es labdarúgócsapata.

Munkatársunktól

Igaz, az elmúlt négy fordulóban a jelenleg a legjobb nyolc között található csapatokat (Soroksár, Kazincbarcika, Gyirmót, MTK) kapták ellenfélnek, de a statisztika alapján nincs jó formában az együttes.


A Merkantil Bank liga 13. fordulójában viszont már olyan rivális következik, amely ellen a Szeged 2011-GA az esélyes. A Sopron ráadásul a vezetőedző, Supka Attila előző együttese volt. A szakember szóváltásba keveredett közel két hete a Gyirmót szlovákiai magyar trénerével, Molnár Lászlóval, így erről is nyilatkozott a holnap 15 órakor Gyulán kezdődő meccs kapcsán.


– Nem beszélt velem szépen, de nem is ez a lényeg: ha ilyen hangnemet enged meg a kollégákkal szemben és a magyar labdarúgással kapcsolatban, akkor nem fogadhatom el tőle az elnézéskérést – mondta Supka. – Átbeszéltük a fiúkkal az elmúlt négy meccset. Nem a csodát várjuk tőlük, csak azt, hogy sokkal jobban koncentráljanak a kapu előtt. A helyzeteink megvannak, a támadójátékunkból az utolsó, jó döntés hiányzik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában