Helyi sport

2017.10.29. 20:00

Továbbra is borzasztó sorozatban van a Makó

A labdarúgó NB III Közép csoportjának 12. fordulójában a Dabas 3-0-ra nyert Makón, amellyel mindkét csapat sorozata folytatódott.

Munkatársunktól

Makó–Dabas 0–3 (0–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 12. forduló. Makó, 200 néző. Vezette: Takács Tamás – közepesen (Pogonyi, Flinta).

Makó: Garamvölgyi 8 – Rakonczai 5, Tóth I. 6, Takács 5, István 4 – (István –, 80.), Sirokmán 5, (Horváth K –, 73.) – Varga R. 4 (Vajna 4, 58.), Lipták Á. 6, Bánóczki 5, Tóth T. 6 – Gémes 5. Edző: Méhes Tibor.

Dabas: Scheilinger – Makrai, Mundi (Sárközi, 46.), Fitos, Fritz, Erős, Eördögh, Csepregi, Kiss (Sándli, 46.), Földes, Crkvenjakov (Csordás, 78.). Edző: Kerekes Barna.

Gólszerzők: Fitos (47. – 11-esből, 76.), Földes (58.).

Sárga lap: Tóth T. (55.), ill. Erős (24.).


A vendégek kilencedik meccsükön maradtak veretlenek, míg a hazaiak zsinórban nyolcadik találkozójukon nem tudtak pontot szerezni. Jó első félidőt követően jött a hidegzuhany a Makó számára. A második játékrész első percében egyéni hibát követően tizenegyeshez jutott a Dabas, amit a Ferencvárossal NB I-es rutint szerző Fitos értékesített.


Földes tíz perccel később növelte a Dabas vezetését, majd Fitos a második találatával a 76. minutumban állította be a végeredményt.


Méhes Tibor: – Jól játszottunk az első félidőben, de a második elején elkövettük a szokásos hibáinkat. A szabálytalanság, a büntető és annak értékesítése meghatározó volt, minden más már ebből következett. Régóta edzősködöm, de olyat még nem láttam, hogy az ellenfél másodedzője előnyben kirúgja a labdát a labdaszedő kezéből. Gusztustalan jelenet volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában