Helyi sport

2017.11.07. 10:24

A szezonban már másodszor lett gólvadász Hatvani József, az SZVSE játékosa

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Hatvani József (27), az SZVSE támadója a megyei I. osztály 12. fordulójában öt gólt szerzett a Szőreg ellen 7-0-ra megnyert mérkőzésen.

Mádi József

Ebben a szezonban másodszor lett a hétvége gólvágója az SZVSE támadója, Hatvani József. A Zsombón szerzett „négyese" után ezúttal öt találat kellett ehhez a címhez: csapata hét góljából komoly részt vállalt, hiszen még egy gólpasszt is kiosztott Rózsának.


– Nehezebb mérkőzésre számítottunk, így meglepő volt számunkra is, hogy ilyen simán nyertünk – mondta Hatvani. – Volt három rosszabb meccsünk, talán az edzőváltás is összefüggésbe hozható ezzel. Major László az elmúlt héten kezdte el a munkát velünk, de az ásotthalmi mérkőzés előtt is ismert volt, hogy ő lesz és mit szeretne.

Hatvani az öt góljából négyet az első, egyet a második félidőben szerzett.


– Rögtön a középkezdés után, az első percben a szőregiek rövid passzát csíptem el, és kijátszott helyzet után lőttem a kapuba – emlékezett vissza a csatár. – A következőnél a második hullámban érkeztem, a lövésem után a labda kipattant, de ezt elértem, és a kapust kicselezve lőttem a hálóba. Jött a számomra legkedvesebb gól: a beadott labdát külsővel átvettem, majd belsővel emeltem el a kapus mellett. A negyediknél kisodródva eltaláltam a hosszú sarkot, végül pedig ziccerben, egy az egyben a kapus mellett gurítottam a hálóba.


Hatvani 11 meccsen 17 találatnál jár.


– Célom a 29 gólos egyéni csúcs, a csapattal pedig a dobogó. Ebben az osztályban bárki képes bárkit legyőzni – tette hozzá végül Hatvani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában