Helyi sport

2017.11.10. 17:31

Kick-box vb: Szuknai duplázott

Budapesten rendezték a WAKO kick- box világbajnokságot, amelyen az összes szakág (formagyakorlat, full-contact, low- kick, K1 - ring, point-fighting, light-contact, kick-light - tatami) egyszerre képviseltette magát. Erre a sportág történetében még sosem volt példa.

Munkatársunktól

A női 60 kilogrammos súlycsoportban a Combat „D" SC versenyzője, a röszkei Nagy Rita a döntőig menetelt egy argentin, egy olasz és egy bolgár legyőzésével. Itt a lengyelek Európa- és világbajnoka ellen lépett tatamira, és 3:0-s vereséget szenvedett Paulina Jarmziktól. A szegedi Zsarkó Dániel (–74 kg) kick-lightban döntőzött, megvert egy mexikóit, egy svédet és egy kazahot, végül kikapott egy szlováktól (3:0), míg light-contactban (–74 kg) kikapott egy némettől az elődön- tőben, így harmadik lett.


A veteránok mezőnyében dupla sikert ért el a szegedi Szuknai Zsuzsanna: a Boxvilág SE edzője light-contactban és kick-lightban is győzött, mindét szakágban a 65 kilogrammban

Címkék#kick-box

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában