Helyi sport

2017.11.05. 19:41

NB III: SZEOL-siker a megyei derbin

A SZEOL SC 3-0-ra legyőzte a Makót megyei rangadón a labdarúgó NB III Közép csoportjának 13. fordulójában, így továbbra is hibátlan hazai pályán, míg a vendégek nyeretlenek a bajnokságban.

Becsei Dávid

SZEOL SC–Makó 3–0 (1–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 13. forduló. Szeged, SZVSE-pálya, 500 néző. Vezette: Bálint Attila – jól (Zahorecz, Belicza).

SZEOL SC: Prokop 6 – Kéri 6 (Skribek –, 74.), Rácz 6, Gajág 6, Grünvald 7 – Lévai 7, Ondrejó 6, Beretka 7 – Mihály 6, Göncző – (Rabatin Sz. 23.) – Makszimovics 6 (Benkő –, 65.). Edző: Siha Zsolt.

Makó: Garamvölgyi 6 – Rakonczai 5, Tóth I. 6, Takács J. 5, István 6 – Sirokmán 6 – Varga R. (Tóth T. 5, 57.) Bánóczki 5 (Gilinger –, 72.), Széll K. 6 (Csupity –, 82.), Gémes 5 – Babolek 6. Edző: Méhes Tibor.

Gólszerzők: Beretka (28.), Grünvald (50.), Mihály (63.).

Sárga lap: Makszimovics (64.), ill. Gémes (12.), Tóth I. (64.).


Jól kezdte az NB III-as labdarúgó-mérkőzést a Makó. A vendégek jobban játszottak a SZEOL-nál, két gólhelyzetük is volt, az első húsz-huszonöt percben jobb ritmusban játszottak a vendégek.


A 23. minutumban Göncző szorult ápolásra, majd cserére, mivel kapott egy rúgást a bokájára. Nem volt benne a meccsben, de betalált a Szeged. Közel fél óra játékot követően Makszimovics ziccerét még védte Garamvölgyi, a kipattanót viszont Beretka berúgta.

 

Galéria kép


Fordulópontot jelentett ez a momentum, innentől kezdve magukra találtak a hazaiak. A második félidő elején a makói védelem hibáját először Grünvald, majd Mihály használta ki, így magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott régi-új trénerével a kispadon a SZEOL SC.


Siha Zsolt: – Nehezen találtuk meg a keményen küzdő Makó játékának az ellenszerét. Az első gólunk fordulópont volt a mérkőzésen, onnantól sima és megérdemelt győzelmet arattunk ekkora különbséggel is.


Méhes Tibor: – Sokadszor mondom, hogy meccsek óta ugyanolyan forgatókönyv szerint játszunk. Jól kezdünk, majd ugyanazokat a hibákat követjük el. Az első fél órában jobban játszottunk mezőnyben, nem volt jobb nálunk a SZEOL SC. A kínálkozó helyzeteiket azonban kihasználták, míg mi már egy hónapja nem rúgtunk akciógólt. Dolgozunk tovább, reméljük, előbb vagy utóbb meg is lesz a gyümölcse ennek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában