Helyi sport

2017.12.09. 12:28

Szeged 2011: ismerősök találkoznak

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 21. fordulójában vasárnap 15 órától Békéscsabán szerepel a Szeged 2011-GA - a hazaiak keretében több szegedi kötődésű játékos is található.

Mádi József

Makra Zsolt asszisztensedző, Szélpál Norbert, Dlusztus András – mindhárman Szegeden nevelkedtek és játszottak. Király Patrik, Mészáros Márk – mindketten a Szeged 2011-GA játékosai voltak az elmúlt nyárig.
Az említettek alapján pikáns kis mérkőzésnek ígérkezik vasárnap 15 órától a Békéscsaba és a Szeged 2011-GA mérkőzése a labdarúgó NB II-ben. Az őszi meccs sima (4–1) csabai sikert hozott Gyulán.

– Szeretnénk megszerezni a három pontot, hogy stabilizáljuk a helyünket a harmadik helyen – mondta Makra Zsolt. – Feltérképeztük az ellenfelet, amely nincs jó szériában, de veszélyes csapat éppen azért, mert régen nyert. Sok olyan játékosunk van, aki érzelmileg kötődik Szegedhez, illetve a csapathoz, de ez többletenergiákat szabadíthat fel, és ha az elmúlt hetek formáját hozzuk, nem lehet gond.

– Megpróbálunk mindent, hogy eredményesen zárjuk le ezt a nem túl jó őszi szezont – nyilatkozta Supka Attila, a Szeged 2011-GA vezetőedzője. – Ha a hozzáállás, a mentalitás megmarad, lesz is esélyünk pontot, pontokat szerezni Békéscsabán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában