Helyi sport

2019.03.19. 11:14

Először volt kezdő, rögtön mesterhármassal hálálta meg: Molnár Olaf, az SZVSE II. játékosa a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt hétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Az SZVSE II. magabiztos sikeréből mesterhármassal vette ki a részét a csapat 20 éves játékosa, Molnár Olaf, így őt választottuk a forduló gólvadászának.

V. P.

Zsinórban harmadik győzelmét aratta az SZVSE II. a Csongrád megyei II. osztályban, a Nagymágocs elleni siker főszereplője Molnár Olaf volt. Méghozzá igazán emlékezetes marad ez a meccs számára: karrierje első olyan felnőtt bajnokiján, amikor kezdőként léphetett pályára, rögtön mesterhármast szerzett.


– Két indítást követően szereztem az első két gólt, a harmadikért pedig külön hálás lehetek a csapattársaimnak, hiszen átadták nekem a lehetőséget, hogy én végezzem el a tizenegyest – kezdte Molnár Olaf, aki felnőtt nagypályás mérkőzésen korábban hat percet játszott a megyeegyes Újszent- ivánban, majd jöttek a sérülések. Egyszer egy U19-es futsaldöntőben, majd az algyői ifiben is megsérült, a hosszú negatív időszak ugyanakkor úgy tűnik, lezárult a fiatal középpályás számára.


– Mindkét keresztszalagom elszakadt, tavaly januárban műtöttek meg. Az előző szezont az ifiknél töltöttem, most kezdtem el a felnőttek között futballozni. Ez a mesterhármas fontos lehet a későbbiekben, köszönöm az edzőknek is, akik bíztak bennem, és mindazoknak, akik mellettem álltak a bajban is – tette hozzá Molnár Olaf.


Az SZVSE II. ezzel a sikerrel előzött a tabellán, és az előtte álló csapatok sem állnak messze tőlük. 


– Célunk, hogy minél előrébb végezzünk a bajnokságban. Nem volt nagy ünneplés, de emlékezetes meccs volt, az biztos – zárta Molnár Olaf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában