Helyi sport

2019.03.22. 08:26

Startol a szezon: 42 csapat nevezett a veteránbajnokságokra

Negyvenkét csapat részvételével két korcsoportban megkezdődnek a küzdelmek az újszegedi Kisstadionban a Török György veterán kispályás labdarúgó-bajnokságban.

Munkatársunktól

A 35 éven felülieknél ma már gurul a labda, hiszen 16 órától két B ligás mérkőzéssel indul a szezon. Az A liga címvédője, az Amnézia 19 órától a Gyuszi Boti FC ellen startol, míg a két újonc közül a Rikoma Team a Charlton-Tervezőkkel, a Gumigyár pedig az Altax ellen játszik. A mezőnyben van egy abszolút újonc, a Gőzerő első alkalommal indul a sorozatban.


A 45 éven felüliek is a szokott játéknapon, hétfőn lépnek pályára. A legutóbbi éllovas Szindikátus a Sándorfalva ellen kezd 19 órától.


Az 1. forduló programja, Török György veterán kispályás bajnokság, 2019. tavasz, +35, péntek, 16 óra: Keddvagyszerda–T-Boy (Petőfi- pálya, B liga), Mórahalom–Májzsugor (Bástya, B); 17 óra: Red Devils–Lokomotív-Prolan (Petőfi, B), Protetic Team–Bokafogó (Bástya, B), Temesvári Hús–Slamasztika (SZAK, B); 18 óra: Aradi Vendéglő Szőreg–Kárpát Expressz (Petőfi, B), Adóstársak– Gőzerő (Bástya, B), Sólyom FC–Ságvári (SZAK, A); 19 óra: Amnézia–Gyuszi Boti FC (Petőfi, A), Pláza O’Neill–Magyaros Ételbár (Bástya, A), Gumigyár– Altax (SZAK, A); 20 óra: Charlton-Tervezők–Rikoma Team (Petőfi, A), Ficak– Sördögök (Bástya, A), Vár söröző–Szitapont (SZAK, A).

+45, hétfő, 17 óra: Altax–SZAK (Petőfi); 18 óra: Bokafogó–Ficak (Petőfi), Pázsit– Lanerossi (Bástya); 19 óra: Sándorfalva–Szindikátus (Petőfi), T-Boy–Fit World (Bástya); 20 óra: Aradi Vendéglő Szőreg–Vojvodina (Petőfi), Ságvári–Reneszánsz (Bástya).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában