Helyi sport

2019.08.27. 10:32

Életében nem szerzett még ilyen gólt - ezzel lett Nagy Ádám a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt hétvége legjobb Csongrád megyei góllövőjét mutatjuk be. A Csongrád-Kunság Aszfalt játékosa, Nagy Ádám egy igazán emlékezetes gólt is szerzett a Kiskundorozsma ellen, a mesterhármast szerző játékost választottuk a forduló gólvadászának.

Vajgely Pál

A második félidő harmadik percében már a harmadik gólját szerezte a Csongrád-Kunság Aszfalt labdarúgója, Nagy Ádám: a 29 éves játékos 2017 áprilisa után szerzett újra mesterhármast csongrádi mezben, ezúttal a Kiskundorozsma ellen, 6–2-re megnyert bajnokin.


– Az első egy rám jellemző gól volt, Fodor Dani indítását követően lefutottam a védőmet. Egy kicsit lecsúszott a lövés, de pont így lett jó, a léc alá vágódott a labda. A második egy olyan volt, amit még életemben nem szereztem: a felszabadító kapus pont hozzám rúgta a labdát, én a félpályáról beíveltem azt. A harmadik: egy jobb oldali akció után Selyem Zsolt centerezését ballal a rövid sarokba rúgtam – emlékezett vissza mesterhármasára.


– Vezetésünk megszerzése után úgy tűnt, uraljuk a meccset, de összehoztunk egy jo­­gos tizenegyest. A második félidőben mutatott játékunk alapján megérdemelt a győzelmünk – értékelte a Dorozsma elleni sikert.

A félpályáról is betalált Nagy Ádám (szürkében). FOTÓ: TÖRÖK JÁNOS

A félpályáról is betalált Nagy Ádám (szürkében). FOTÓ: TÖRÖK JÁNOS

Nagy Ádám egy pálmonostorai kitérőt követően a nyártól újra Csongrádon futballozik.


– A szívem visszahúzott. Egy kicsit megcsömörlöttem korábban, kellett a légkörváltás, de úgy éreztem, jó lenne visszatérni, szerencsére hívott is az elnök úr. A csongrádi pálya az én otthonom. Az első hat közé szeretnénk bekerülni, de erős a bajnokság. Szoknunk kell még egymást a csapattársakkal, de tehetségesek a fiataljaink is, jó a kohézió a csapatnál – zárta Nagy Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában