Helyi sport

2019.09.08. 21:20

Kicsik és nagyok a műfüvön - nyolcadszor nyert Klebelsberg-telepen a Majdnem Mindegy

Sorrendben nyolcadik alkalommal nyerte meg a Hattyas-kupa kispályás labdarúgótornát a Majdnem Mindegy együttese. A 22. eseményt először rendezték a műfüves pályán.

Mádi József

Keretbe foglalta a 22. Hattyas-kupa kispályás labdarúgótornát a Majdnem Mindegy és a Fanatiqs Sex-tett csapata. Bár nem ők játszották az immár műfüvön rendezett esemény első mérkőzését, hanem a Betonkeverők és az Amperfestők, de ezen a találkozón született a torna első gólja, majd a döntőben újra összetalálkozott a két gárda. A torna meglepetését rögtön ez a meccs jelentette, hiszen az eddig az évig sorrendben hétszer győztes Majdnem Mindegy 3–1-es vereséget szenvedett. Innentől kezdve nem hibázhatott a 2012 óta címvédő csapat, és nem is hibázott. A csoport hátralévő két mérkőzését megnyerte a Betonkeverők és az Amperfestők ellen is, az elődöntőben 0–0 után hetesekkel nyert a tehetséges fiatalok alkotta Fanathinaikos ellen, majd a döntőben jött a visszavágó.

Hattyas-kupa az új műfüves futballpályán - GALÉRIA. Fotó: Frank Yvette

A Majdnem Mindegy csapata hamar háromgólos előnybe került, majd a nagyjából száz néző előtt jött a szépítés, de rögtön rá érkezett a válasz is. A meccs vége rendkívül izgalmas volt, az elmúlt évek talán legjobb fináléját hozta össze a két csapat, de mivel a Majdnem Mindegy tartotta magát, illetve a Révész József vezette Fanatiqus Sex-tett több helyzetet is kihagyott, így végül megszületett a címvédő sorrendben nyolcadik diadala is.

22. Hattyas-kupa, Szeged, a végeredmény:

1. Majdnem Mindegy (Novák Csaba, Fodor László, Joó Ferenc, Horváth Attila, Mádi József, Tóth Endre, Kovács Attila, Lippai György, Hüvös László, Bardi Gyula, Szél Tamás, Mádi Szabolcs), 2. Fanatiqs Sex-Tett, 3. Fanathinaikos, 4. Dévér SC. Különdíjasok, a legjobb kapus: Dávid Szabolcs (Fanathinaikos), gólkirály: Domonkos Dávid (Fanathinaikos).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában