Ezrek futhatnak

2019.09.26. 08:17

Ezrek futhatnak

Szeptember 29-én, vasárnap délelőtt a Dóm térről rajtol a 18. PICK Utcai Futófesztivál, amelyen idén először félmaratoni távon is rajthoz állhatnak az indulók.

A Pick Szeged Zrt. és a Szeged Sport és Fürdők Kft. által megrendezendő 18. Pick Utcai Futófesztiválon a 21+ km-es, félmaratoni (rajt: 8 óra, Dóm tér) mellett a jól megszokott családi csapat 1,5 km-es távon, valamint a 3,4 km-es egyénin indulhatnak a futni vágyók 10.50-től és 11. 30-tól.

A családi csapatversenyben indulás feltétele minimum három fő, valamint legalább egy szülő vagy egy női családtag részvétele. A családnak együtt kell teljesítenie a másfél kilométeres távot, valamint előírás, hogy a fordítóban és a célegyenesben kézen fogva haladjanak. Gyermekkocsisoknál a szülőknek csak egymás kezét kell fogniuk.

A rendezvénnyel a szervezők az egészséges életmódra hívják fel a figyelmet immár tizennyolcadik alkalommal,és nemcsak profi, amatőr futók részvételére is számítanak. A tavalyi Futófesztiválon 6200-an indultak.

Kísérő programokban sem lesz hiány, a Dóm téren felállított színpadon hiphop­bemutató és cheerleader show színesíti a rendezvényt, míg 11 órától a közös bemelegítést Bagi Mátyás vezényli majd.

Nevezni az újszegedi sportcsarnokban holnap 9-től 15 óráig, pénteken 9-től 12 óráig, míg vasárnap a helyszínen az aktuális futamot megelőző fél óráig lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában