Boros megsérült

2019.10.17. 09:49

Boros megsérült

Ma és holnap edzőmeccset játszik a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat, méghozzá Szombathely ellen. Szabó Zoltán együttese egy minialapozáson vesz részt. Boros Tamás sérülés miatt nem tud a héten edzeni.

S. R.

Bajnoki szünet van, és egészen november 6-áig nem is játszik az OB I-ben a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat. A munkában viszont nincs megállás, Szabó Zoltán vezetőedző egy minialapozást vezényel a keretnek. Egyetlen hiányzó van, Boros Tamás ki­sebb fejsérülést szenvedett, így ő a héten pihen.

Egyelőre pihen. Boros Tamás megsérült. FOTÓ: KUKLIS ISTVÁN

– Az elmúlt hétre úgy adtam pihenőt a keretnek – kezdte a beszélgetést Szabó edző –, hogy mindenkinek napi egy órát mo­­zognia kellett. Azt kértem, hogy sportoljon, bármit csinálhat, csak tartsa karban magát. A héten azonban keményen be­levágtunk a munkába. Több tornatermi foglalkozást vezénylünk, rengeteget úszunk. Ez most egy ilyen időszak, hiszen közel három és fél hét telik el az utolsó és a következő meccs között. A labda is előtérbe kerül, éppen ezért ma és holnap dél­előtt az újszegedi sportuszodá­ban a Szombathely ellen edzőmeccset játszunk. Mindent annak rendelünk alá, hogy jól felkészüljünk.

Az SZFVCS a már említett időpontban, november 6-án idegenben, Tatabányán szerepel, majd november 16-án az UVSE otthonában száll harcba a bajnoki pontokért. November 27-én a Fradi vendége lesz a Szeged, november 30-án a Szolnokot fogadja. A bajnokságban ezután hosszabb szünet következik, majd februárban folytatódik az OB I-es küzdelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában