Meccsdömpingre fel!

2019.11.28. 11:50

A Duna-liga második fordulója és férfi OB I-es rangadó is lesz Szentesen

Péntektől vasárnapig a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sport­uszodában tartják a női vízilabda Duna-liga 2019–2020-­­as idényének második fordulóját, amelyben 14 meccset tekinthetnek meg a szurkolók egy jótékonysági akció miatt in­gyenesen. A sorozat címvédője a Hungerit-Szentesi VK.

Becsei Dávid

Péntektől vasárnapig lesz mit nézni. 14 mérkőzést rendeznek a Duna-liga szentesi fordulójában. FOTÓ: VIDOVICS FERENC

Nem lesz hiány vízilabda-mérkőzésekben a hétvégén Szentesen. A Hungerit-Szentesi VK lesz a házigazdája címvédőként a Duna-liga második fordulójának, valamint a férfi OB I-ben a hazai csapat a BVSC-vel játszik rangadót (szombat, 19.30), de ha mindez nem lenne elég, akkor a felnőtt együttesre épülő ifjúsági- és serdülő-, va­lamint a gyermekcsapat is me­dencébe ugrik vasárnap késő délután a Győr ellen.

A 2018 őszén életre hívott Du­­na Regionális Liga első ki­­írását a rivális Eger ellen nyerte meg márciusban a Kurca-parti gárda. A második szezon első fordulóját szeptemberben a szerbiai Óbecsén rendezték, ahol négy találkozójából hármat hibátlanul zárt a Szentes. Egyetlen vereségüket az Eger ellen szedték össze Komlósi Péter tanítványai.

– Arra kérünk mindenkit, hogy a hétvége során jöjjenek szurkolni nekünk, valamint adakozzanak a jótékonysági akciónkban Máténak, látogassák meg a szentesi meccsek során a sütivásárt is. Várunk benneteket a Duna-ligára és a férfi rangadóra is – buzdította a szurkolókat a Szentesi VK Facebook-oldalán a Hungerit-Szentesi VK Universiade-győztes, szerb származású amerikai centere, Danijela Jackovich.

Péntektől vasárnapig lesz mit nézni. 14 mérkőzést rendeznek a Duna-liga szentesi fordulójában. FOTÓ: VIDOVICS FERENC

A Szentesi Vízilabda Klub és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont a hétvégén az SMA 1-es betegségben szenvedő szentesi kisfiú, Má­­té számára gyűjt, akinek az összegyűlt adományokból egy speciális kerekes­széket szeretnének vásárolni, amellyel megkönnyíthetnék a család közlekedését.

A Duna-liga hétvégi programja, péntek, 11 óra: Rapid Bucuresti–Palilula. 12.30: Vojvodina–Red Star Belgrade. 16.30: Kosice–Eger. 18: Hungerit-Szentesi VK–Rapid Bucuresti. 19.30: Steaua Bucuresti–Vojvodina. Szombat, 10: Palilula–Steaua Bucuresti. 11.30: Kosice–Rapid Bucuresti. 15: Hungerit-Szentesi VK–Steaua Bucuresti. 16.30: Vojvodina–Eger. 18: Palilula–Red Star Belgrade. Vasárnap, 8: Steaua Bucuresti–Kosice. 9.15: Eger–Palilula. 10.45: Red Star Belgrade–Hungerit-Szentesi VK. 12.15: Rapid Bucuresti–Vojvodina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában