Csereként parádézott Mohácsi Ozmin

2019.11.12. 10:18

Mesterhármassal hálálta meg a bizalmat a HFC csatára – ő lett a forduló gólvadásza

Rovatunkban az elmúlt forduló legjobb Csongrád megyei góllövőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal a hódmezővásárhelyi támadóra, Mohácsi Ozminra esett, aki a Székkutas elleni kiütéses sikerből mesterhármassal vette ki a részét.

V.P.

A hetvenedik percre ugyan már eldőlt, de közel sem volt ek­­kora a különbség a Hódmezővásárhelyi FC–Székkutas mérkőzésen, mint ami a vége lett. A kilencgólos hazai sikerben komoly szerepe volt Mohácsi Ozminnak is, a HFC csatára ugyanis az 57. percben lépett pályára csereként, majd három perccel később már betalált: a vásárhelyiek a végén pedig megszórták a sereghajtót, amiből a 20 éves támadó további két góllal vette ki a részét, így mesterhármasig jutott.

– Természetesen örültem, hogy így alakult, egyúttal köszönöm az edzőnknek, Szűcs Róbertnek, hogy le­hetőséget adott nekem, igyekeztem élni vele – kezdte Mohácsi Ozmin. – Az első gólomnál Koncz Adrián beadására érkeztem és passzoltam be a kapuba, a másodiknál egy kiugratást követően 16 méterről, ballal lőttem, amibe beleért ugyan a székkutasi kapus, de becsorgott a labda. A harmadik pedig egy keresztlabda utáni lecsorgóból esett, a kapus kimozdult, én pedig eltekertem mellette – idézte fel góljait a HFC csatára, aki ezen a mérkő­zésen több gólt lőtt, mint az eddigi nyolc megyeegyes mérkőzésén, hi­­szen a korábbi találkozókon kétszer volt eredményes, most vi­­szont rögtön egy triplát jegyzett.

A kék-sárgák számára azért is volt fontos a győzelem, mert csak így tarthatták a lépést a listavezető SZVSE-vel, a magyarkupa-szereplés miatt elhalasztott mérkőzésen pedig az idei szezonzárón Bordányba utaznak a hódmezővásárhelyiek, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak.

– Szerettünk volna minél ha­marabb előnybe kerülni, hiszen ez egy ilyen mérkőzésen, mint a Székkutas elleni, ez nagyon fontos. Minden mérkőzésre ha­­sonló módon készülünk, így természetesen Bordányból is szeretnénk hazahozni a három pontot, hiszen a célunk nem más, mint hogy megnyerjük a bajnokságot, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az utolsó őszi mérkőzésünkön is győzni tudjunk – zárta Mohácsi Ozmin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában